Alsóörsé lett az ezüstérem + VIDEÓ

A tovább mögött részletes helyszíni tudósítást olvashattok a vasárnapi Felsőörs - Alsóőrs találkozóról. A mérkőzés összefoglalóját videón is megtekinthetitek.
 
 

Alsóörsé lett az ezüstérem + VIDEÓ

A tovább mögött részletes helyszíni tudósítást olvashattok a vasárnapi Felsőörs - Alsóőrs találkozóról. A mérkőzés összefoglalóját videón is megtekinthetitek.
 
 
 
 
 

Alsóörsé lett az ezüstérem + VIDEÓ

A tovább mögött részletes helyszíni tudósítást olvashattok a vasárnapi Felsőörs - Alsóőrs találkozóról. A mérkőzés összefoglalóját videón is megtekinthetitek.

Gyorsan szeretnél értesülni a bakonyfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Megye IV. Keleti csoport
Eredmények, 26. forduló, június 5.

Felsőörsi IKSE – VLC Alsóörs 0-1 (0-0)
Gól: Kocsán Zs. (55.)
Felsőörs, 100 néző. Vezette: Mavizer Szilveszter (Braunstetter Zsolt, Petróczi Imre)
Felsőörsi IKSE: Takács Balázs - Papp Gyula (Szabó Zoltán), Barabás Gábor, Hettmann Ákos - Fenyvesi András - Pálfalvi Tibor (Imreh Márton), Kasler Zsolt, Pálfalvi Ádám, Krámli Zsolt (Galambos Zsolt - Vaczkó István) - Szabó Pál, Vízkelety András. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
VLC Alsóörs: Huber Máté – Kocsán Zsolt (Haas Viktor), Huth Jenő, Tromler Kálmán - Angyal Erik, Szabó László,Vérti Rezső (Gyurgyák János), Ríz Richárd - Illés Zsolt, Nemes István (Doma András), Hideghéti Péter (Molnár Károly). Edző: Mihályi András

Pozsgai Miklós helyszíni tudósítás a mérkőzésről:

A megye négyes bajnokság keleti csoportjában érdekesen alakult az utolsó forduló. Három csapat volt még esélyes a ezüstéremre, Felsőörs, Alsóörs és a Nagyesztgál. A sorsolás pikantériája alapján a két szomszédvár, Felsőörs és az Alsóörs csapatai egymás ellen játszott az ezüstéremért.

Meglepően sokan voltak kíváncsiak a szomszédvári mérkőzésre. A mérkőzés első negyedórájában a hazaiak igyekeztek nyomást gyakorolni a vendégekre, ám a középpályájuk ragyogóan szűrte a felsőörsi akciókat. A középső szakaszban felváltva kerültek veszélybe a kapuk, ám a lövések rendre elkerülték a kapukat. Kiegyenlített játék folyt, nagy küzdelemmel és kevés kidolgozott taktikai elemmel. Így gól nélküli döntetlennel vonultak az öltözőbe a csapatok szünetre. A második félidőre teljesen új felfogásban játszó alsóörsi csapat kezdte a küzdelmet. Agilisabbak lettek, több kombinatív elemet is fel lehetett ismerni a játékukban. Ezzel egyre jobban védekezésre kényszerítve a hazai gárdát. Az új felfogásnak meg is lett az eredménye.

Az 55. percben Pálfalvi vezetett egy hazai akciót. Beadására Vízkelety rajtolt, ám Vérti hamarabb érte el a labdát. Vérti átívelt a baloldalra, ahol Nemes szépen levette a labdát, majd indította Illést. Illés Pálfalvi mellett továbbpasszolta a labdát a baloldalon felfutó Kocsánhoz. A védő a hazai 16-os balsarkánál lövésre szánta el magát. Lövése a vetődő Takács mellett a hazai kapu baloldalában kötött ki. (0:1)

A bekapott gól feltüzelte mind a két csapatot, aminek következményeként egyre több lett, - a nem szándékos, - szabálytalanság is. A gól után ráadásul eleredt az eső is, mintha siratta volna a hazaiakat. Ráadásul a 63. perctől hat sárgalapot osztott ki a játékvezető. Ahogy a labdarúgásban lenni szokott a vezető csapat az idő előre haladtával a vezető csapat egyre jobban „ráült” az eredményre, húzta az időt. Így a 80. percben a vendég kapus, Huber is időhúzásért kapott sárga lapot. Legalább az egyenlítő találatot igyekezett a hazai gárda megszerezni, de a támadásaik nagyon átlátszóak voltak, kevés volt az átütőerő ezekben az akciókban. Így taktikusan meg tudta őrizni az előnyét a vendégcsapat.

Összességében megérdemelten lett az ezüstérem az Alsóörsi csapaté. Nagyobb hittel, akarattal akarták ezt a győzelmet, s taktikában a hazaiak fölé nőttek. Ez az egy, bekapott gól ráadásul a Felsőörsöt még a dobogó harmadik fokáról is letaszította, miután a rivális Nagyesztergál csapata Márkón tudott nyerni. Ezzel a győzelmével feljött a harmadik helyre, s a Felsőörsnek csak a negyedik hely maradt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.