Öt játékos távozott, három pedig érkezett a Perutz FC-hez

Nézd meg, milyen mozgás figyelhető meg eddig a megye egyes pápai csapat háza-táján, akik a bajnoki címért szállnak harcba.
 
 

Öt játékos távozott, három pedig érkezett a Perutz FC-hez

Nézd meg, milyen mozgás figyelhető meg eddig a megye egyes pápai csapat háza-táján, akik a bajnoki címért szállnak harcba.
 
 
 
 
 

Öt játékos távozott, három pedig érkezett a Perutz FC-hez

Nézd meg, milyen mozgás figyelhető meg eddig a megye egyes pápai csapat háza-táján, akik a bajnoki címért szállnak harcba.

Gyorsan szeretnél értesülni a bakonyfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Pápa-ma-hu tudósítása:

A Pápai Perutz FC július 11-én a felkészülés második hetét kezdte. A vezetőség a nyári szünetben és a felkészülés alatt sem pihen, hiszen azon dolgoznak, hogy sikerüljön egy olyan keretet kialakítani, amely jó eséllyel száll harcba a bajnoki címért. Úgy tudja a lap, folyamatosan zajlanak az egyeztetések, több labdarúgó is célkeresztbe került, ám a klubházban neveket a szerződések aláírásáig nem szerettek volna mondani. Természetesen nemcsak érkezők vannak, hanem távozók is - Szijjártó Kristóf mellett – a legújabb Szabó Zoltán, aki télen Csornáról csatlakozott Marton Miklós keretéhez. Az NB I-et is megjárt középpályás tavasszal húzóembere volt a csapatnak, 15 mérkőzésen kilenc gólt és számos gólpasszt jegyzett, ráadásul pályaedzőként is segítette a csapatot. A váratlan búcsú okairól kérdeztük a játékost.

– Amikor Csornáról Pápára igazoltam, fél éves szerződést írtam alá. Úgy érzem, jól is ment a játék tavasszal, tudtam segíteni a csapatnak, sőt Orovecz András távollétében a csapatkapitányi karszalagot is viselhettem – emlékezett a középpályás. A szezon végeztével leültünk tárgyalni a folytatásról a vezetőkkel, ám legnagyobb meglepetésemre közölték velem, hogy nem voltak megelégedve a teljesítményemmel, többet vártak tőlem. Azt gondolom, hogy közel 36 évesen én mindent megtettem, amikor nem voltam sérült, az összes edzésen ott voltam, gólokkal, gólpasszokkal járultam hozzá a bronzéremhez. Sajnálom, hogy így alakult, nagyon jól éreztem magam Pápán, úgy érzem, a csapattársak is elfogadtak, a pályán és azon kívül is kiváló csapatot alkottunk, itt is szerettem volna befejezni az aktív labdarúgást. Sok sikert kívánok a Perutznak, bízom benne, hogy elérik kitűzött céljaikat.

Szabó Zoltán elmondta, a futballt nem szeretné abbahagyni, vannak megkeresései, az aktív játék mellett utánpótlás edzőként is szeretné kamatoztatni tudását.


Három újabb távozó a Perutznál

Szabó Zoltán és Szijjártó Kristóf után újabb három labdarúgó jelentette be távozási szándékát a Perutz FC-nél – értesült a Pápa-ma.hu. Glatz Lajos klubmenedzsertől megtudta a lap: Németh Máté, Badics Patrik és Palkovics Ádám sem Pápán folytatja pályafutását. Németh Máté télen csatlakozott a kerethez, a jobb oldali védő tavasszal 14 bajnokin jutott szóhoz. Palkovics Ádám 21 találkozón szerepelt a Perutz mezében, melyeken két gólt lőtt, úgy tudjuk, Rábaszentandráson folytatja a labdarúgást. Badics Patrik szezonját sérülés hátráltatta, 12 találkozót játszott a megyei I-ben, gólt nem szerzett. A sárga-kékek legközelebb július 23-án lépnek pályára, szombaton 13 órától az NB III-as Rákosmenti KSK lesz az ellenfél.


Nyári játékosmozgás a Perutz FC-nél:

Érkezők: Nagy Zoltán (USV Burgauberg), Szalai Gábor (USV Burgauberg), Horváth Tamás (Répcelak)
Távozók: Szabó Zoltán, Szijjártó Kristóf, Németh Máté, Badics Patrik, Palkovics Ádám


A csapathoz kapcsolódó hír, hogy július 18-án megkezdődött a bérletárusítás, melyekhez nyitvatartási időben a Tourinform irodában (Pápa, Márton István u. 10.) lehet hozzájutni. Az árak nem változtak, a féléves felnőtt bérletek 2500 forintba kerülnek, a nyugdíjasok és a diákok 1000 forintért juthatnak hozzá. A Perutz-meccsekre 500 forint lesz a teljes árú felnőtt belépő, a nyugdíjasok és a diákok 250 forintért válhatnak jegyet, a 14 éven aluliak pedig ingyenesen léphetnek be a Perutz Stadionba. A bérletek a kupamérkőzésekre is érvényesek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.