Igor Nicsenkóval erősített a PELC

Az U17-es pápai fiatalok a korábbi zöld-fehér közönség-kedvenccel készülhetnek a jövőben.
 
 

Igor Nicsenkóval erősített a PELC

Az U17-es pápai fiatalok a korábbi zöld-fehér közönség-kedvenccel készülhetnek a jövőben.
 
 
 
 
 

Igor Nicsenkóval erősített a PELC

Az U17-es pápai fiatalok a korábbi zöld-fehér közönség-kedvenccel készülhetnek a jövőben.

Gyorsan szeretnél értesülni a bakonyfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Pápa-ma-hu tudósítása:

Július 18-án hivatalosan is megkezdődött a 2016/2017. évi bajnoki felkészülés a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál. A versenykorcsoportok elkezdték a munkát, sőt ahogy arról korábban beszámoltunk, több játékos a Perutz FC-vel már korábban elkezdte az alapozást. Több változás is történt az elmúlt pontvadászathoz képest, U18-as csapatot például nem indít a klub, ugyanakkor a Nyárád SE-vel együttműködve három női csapat is nekivág a szezonnak. Az edzői gárdában is történt változás, Lantai Balázs az NB III-as veszprémi kispad, míg Jevgenyij Baranov munkahelyi elfoglaltság miatt nem kapott csapatot, van viszont egy új tréner, aki a magyar élvonal egyik legsikeresebb külföldi játékosának mondhatja magát. Ő nem más, mint Igor Nicsenko, aki 255 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 97 gólt szerzett. A Ferencvárossal és a Dunaferrel is magyar bajnoki címet szerzett egykori csatár a 2015/2016-os idényben az NB III-as Jászberényi FC edzője volt, az előttünk álló szezonban pedig a PELC U17-es együttesét dirigálja majd.

– Áprilisban ért véget a munkám Jászberényben, néhány hete pedig megkeresett Lengyel Ferenc, aminek nagyon örültem. Érdekesség, hogy aktív pályafutásom utolsó meccsét 2004-ben épp itt Pápán játszottam, és 12 évvel később már edzőként van szerencsém ide visszatérni. Motivált vagyok, úgy gondolom, a körülmények kifogástalanok, igaz, a magyar utánpótlásban eddig még nem dolgoztam, de mindent megteszek azért, hogy sikeresek legyünk. Egy agresszív, sokat passzoló, fegyelmezett és nem utolsó sorban eredményes csapat kialakítására törekszem – mondta el a pápai portál megkeresésére a korábbi zöld-fehér kedvenc.

A PELC edzői gárdája a 2016/2017-es szezonban:

U7, U8 – Horváth Tamás
U9 – Kun-Szabó Attila
U10, U11– Radó Tamás
U12, U13 – Horváth Imre
U13 lány – Egyed Ákos
U14, U15 – Forsthoffer Tibor
U15 lány – Tóth Ferenc
U16 – Orovecz András
U17 – Igor Nicsenko
U18 lány – Pődör Ákos
U19 – Lengyel Ferenc

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.